Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΣΤΟΛΙΔΙΑ - ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΑ ΕΣΕΙΣ!!

Το πιο εύκολο είναι να φτιάξουμε στολίδια για να διακοσμήσουμε το σπίτι μας. Φέτος αποφάσισα να μην στολίσω δέντρο γιατί το θεωρώ ξεπερασμένο...Έτσι στόλισα το σπίτι μου και το γραφείο μου με όμορφες κατασκευές που με βάζουν στο κλίμα των εορτών εύκολα και οικονομικά!!!Παρακάτω θα δείτε κάποιες έξυπνες ιδέες που μπορείτε να φτιάξετε κι εσείς!!!
Μπορείτε να τοποθετήσετε στο τραπέζι σας πορτοκάλια στα οποία θα βάλετε γαρύφαλλα και γλυκάνισο... αν γεμίσετε όλο το πορτοκάλι με γαρύφαλλα θα κρατήσει περισσότερο καιρό... Αμέσως έχετε ένα όμορφο στολίδι και ένα φυσικό αρωματικό.
Εύκολο και γρήγορο στολίδι που μπορεί να τοποθετηθεί στο παράθυρο ή στο φωτιστικό. Όσοι έχετε στολίσει δέντρο μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και εκεί... Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όποιο χρώμα χαρτιού θέλετε αρκεί να είναι σκληρό.
Πανεύκολο και πολύ εντυπωσιακό και πολύ αρωματικό επίσης το να τοποθετήσετε ξυλάκια κανέλας πάνω σε κεριά... μπορείτε να ζεστάνετε ελάχιστα το κερί είτε τρίβοντάς το με τα χέρια σας είτε με ένα άλλο κερί ή ακόμη καλύτερα να τα κολλήσετε με σιλικόνη (ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΧΙ ΚΟΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΦΛΕΚΤΗ)... Κατόπιν βάζετε κορδελίτσα γύρω τους και κάποια διακοσμητικά ή αποξηραμένα