Βιογραφικό

«Άφησε το φως να μπει στο χώρο σου… Έτσι θα μπει και στην ψυχή σου!»

Η Ελισσάβετ Γεωργιάδου γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Κιλκίς. Είναι πτυχιούχος του ΑΤΕΙ Ηρακλείου Κρήτης της Σχολής ΣΤΕΦ του τμήματος Πολιτικών Δομικών Έργων. Τα πρώτα μαθήματα Διακόσμησης, Αρχιτεκτονικής χώρου και Ανακαίνισης τα πήρε στη σχολή Π.Δ. Έργων.

Η επαγγελματικής καριέρα ξεκίνησε , μετά την απόκτηση του πτυχίου της το 1998 και για τέσσερα χρόνια εργαζόταν σε Τεχνικά Γραφεία στην πόλη του Ηρακλείου, όπου αντικείμενο τους ήταν οι έκδοση οικοδομικών αδειών. Τα αρχιτεκτονικά σχέδια ήταν το κύριο αντικείμενο εργασίας της.


Τον Ιανουάριο του 2003 αποφασίζει να αφήσει την πόλη του Ηρακλείου και να μεταβεί στην Αθήνα. Εκεί ξεκινά να εργάζεται σε κατασκευαστική εταιρεία με αντικείμενο τη μελέτη διακόσμησης εσωτερικών χώρων, την αρχιτεκτονική διαμόρφωση χώρων καθώς και την ανακαίνιση κτηρίων. Τα πιο σημαντικά έργα της είναι: η μελέτη , ο σχεδιασμός και η επίβλεψη ριζικής ανακαίνισης πολυτελούς κατοικίας στο Π. Φάληρο, η διακόσμηση δύο καταστημάτων πώλησης κοσμημάτων στην περιοχή της Δάφνης, η ανακαίνιση καταστήματος πώλησης ενδυμάτων στον Πειραιά καθώς και η διακόσμηση της βιτρίνας του. Έξι μήνες αργότερα αποφασίζει ενόψει των ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ  να εργαστεί σε εταιρεία που αναλαμβάνει την «Ανάπλαση των Σταθμών του ΗΣΑΠ». Το έργο παρακολουθεί εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο των ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΕΡΓΩΝ. Ολοκληρώνοντας και παραδίδοντας το έργο ενάμιση χρόνο μετά, αποφασίζει να επιστρέψει στη γενέτειρα της.  Από το 2005 έως σήμερα έχει το δικό της Τεχνικό Γραφείο. Αρχικά ασχολήθηκε με την έκδοση οικοδομικών αδειών ενώ ταυτόχρονα διακοσμεί τους χώρους των οποίων αναλαμβάνει την έκδοση οικοδομικής αδείας. Ένα χρόνο μετά την απόκτηση του δικούς της επαγγελματικού χώρου, μπαίνει δυναμικά στο χώρο της ανακαίνισης και ανακαινίζει κατοικίες, βιομηχανικά κτήρια, επαγγελματικούς χώρους, ξενοδοχεία και διακοσμεί με μεγάλη επιτυχία βιτρίνες καταστημάτων. Τον τελευταίο καιρό ανακαινίζει κτήρια  μειώνοντας το ενεργειακό τους αποτύπωμα. «Εξοικονομώντας ενέργεια από κάθε κτήριο εξοικονομούνται χρήματα και η σπατάλη ενέργειας γίνεται ελάχιστη». Εδώ και λίγο καιρό έχει αποφασίσει να έχει και έναν χώρο κοντά στη Θεσσαλονίκη ώστε να γίνεται πιο εύκολα η πρόσβαση των ανθρώπων από την ευρύτερη περιοχή. Παράλληλα αναπτύσσει και εκσυγχρονίζει τις υπηρεσίες προσφέροντας «Υπηρεσίες μέσω διαδικτύου».