Σάββατο, 7 Ιανουαρίου 2012

ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ, ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ, ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ ΠΑΝΤΟΥ!!

Τώρα που οι θερμοκρασίες είναι χαμηλές και θέλουμε να μείνουμε λίγο παραπάνω στο σπίτι για να χουχουλιάσουμε, ας δημιουργήσουμε ζεστές γωνιές με μαξιλάρια!!Μαξιλάρια μεγάλα, μικρά, κεντημένα, απλά, πλεκτά κάθε είδους...Τοποθετήστε τα παντού...σε κάθε γωνιά...αλλά πετάξτε τα και στο δάπεδο!!
Στην κρεβατοκάμαρα προσδίδουν αίσθηση χαλαρότητας και διάθεσης για ξεκούραση. Επίσης διακοσμούν όμορφα το κρεβάτι.
 Τα μαξιλάρια δεν έχουν ηλικία (!) και μπορούν να κάνουν τα παιδιά να διασκεδάζουν και να ξεκουράζονται πάνω σε αυτά. Μπορείτε να δημιουργήσετε μία όμορφη και ασφαλή γωνιά για τα παιδιά κάθε ηλικίας. Παλαιότερα, οι μητέρες, όταν τα παιδικά κρεβατάκια δεν είχαν προστατευτικά, έβαζαν μαξιλάρια γύρω από το παιδάκι ώστε να μην κινδυνεύει να πέσει από το κρεβάτι που κοιμόταν. Κάντε τα ότι θέλετε...Ακόμη και αν λερωθούν πλένονται εύκολα!                  

Είναι τόσο βολικά που μπορείτε να τα βάλετε και στον κήπο ή τη βεράντα, δημιουργώντας μία γωνιά χαλαρώτητας και ξενοιασιάς!!! Καλή χαλάρωση!! 

Ε. Γεωργιάδου
Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε.
email : georveta@gmail.com

2 σχόλια:

katevaseta είπε...

VERY GOOD FOR YOU
ΑΝΟΊΞΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΟΥΜΕ .ΑΝ ΘΈΛΕΤΕ ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ
ΓΙΑ ΜΑΣ Η ΒΑΛΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΣΑΣ ΙΣΤΟΛΟΓΊΑ.
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ .

http://katevaseta.blogspot.com/

Δοκιμάστε το!
Μοιραστείτε το νέο blog με τους φίλους σας!
Διαδώστε το και δώστε μας δύναμη να συνεχίσουμε !!!

Exairetico είπε...

Καλησπέρα και από μένα! Ευχαριστώ πολύ για την εγγραφή σου στο ιστολόγιο μου! Πολύ ωραίο το άρθρο σου, τα μαξιλάρια είναι η αδυναμία μου! Καλώς σε βρήκα και καλή μας συνεργασία :)