Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2013

e - ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

e - Διακόσμηση   

Τι είναι e - διακόσμηση? Με λίγες απλές κουβεντούλες, εσείς μετράτε το  χώρο σας, τον φωτογραφίζετε και στέλνετε το υλικό στο email: georveta@gmail.com. Στη συνέχεια μιλάμε τηλεφωνικώς και επικοινωνούμε με email για περαιτέρω διευκρινήσεις. Κατόπιν, δημιουργώ τα αρχιτεκτονικά σχέδια και το φωτορεαλιστικό (ένα τρισδιάστατο σχέδιο που αναπαριστά τη νέα μορφή του χώρου). Έτσι και αυτοί που δεν διαθέτουν την κατάλληλη εξοικείωση με το σχέδιο έχουν τη δυνατότητα της πλήρους εικόνας. Το επόμενο βήμα είναι να στείλω έναν κατάλογο - λίστα με τα υλικά και τα προϊόντα που χρησιμοποίησα με βάση τα σχέδια που θα περιλαμβάνει τα έπιπλα, τα διακοσμητικά, τις κουρτίνες, τα χρώματα κά. καθώς και τα καταστήματα που θα μπορείτε να τα προμηθευτείτε.


Για όποιο θέμα διακόσμησης και ανακαίνισης κι αν προβληματίζεστε, μπορούμε να βρούμε λύση, αρκεί να έρθετε σε επαφή μαζί μου στο παραπάνω email.
Μπορούμε να τα λέμε και μέσω skype (θα βρείτε το λογαριασμό μου με το ίδιο email) εφόσον μου στείλετε ενημερωτικό ηλεκτρονικό μήνυμα. Επίσης έχουμε τη δυνατότητα, να συζητήσουμε και να σχεδιάσουμε μαζί τις πιο απλές, αλλά και τις πιο σύνθετες αλλαγές που θέλετε να κάνετε στο χώρο σας: από το χρώμα του τοίχου μέχρι όλο τον προσωπικό ή επαγγελματικό σας χώρο. Ξεκινήστε αλλαγές τώρα(!), με σωστές συμβουλές!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: