Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ 35%

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
"Το καλοκαίρι προσφέρεται για κάθε είδους οικοδομικές εργασίες, εύκολα και γρήγορα. Οι εργασίες που είναι δυνατόν να γίνουν σε μία κατοικία για να εξοικονομηθεί χαμηλότερη δαπάνη ενέργειας, είναι λίγες σε αριθμό αλλά περίπλοκες και συνήθως πολυέξοδες." Η παραπάνω σκέψη είναι λάθος!
 Μπορείτε τώρα με 5000 ευρώ να αντικαταστήσετε τα παλιά κουφώματα του σπιτιού σας με νέα, να τοποθετήσετε καινούργιο λέβητα - καυστήρα και ηλιακό θερμοσίφωνα, εξοικονομώντας έως και 35% ενέργεια που μεταφράζεται σε εξοικονόμηση χρημάτων από τη θέρμανση και το λογαριασμό της ΔΕΗ. 


Η διαδικασία
Η διαδικασία ξεκινά από την επίσκεψη ενός εξειδικευμένου συνεργάτη Μηχανικού στην κατοικία σας, ο οποίος μετρά με ειδικά μηχανήματα χειρός τις απώλειες που έχει το κτίριο. 
Κατόπιν εισάγει τις μετρήσεις σε μία βάση δεδομένων, όπου εμφανίζεται η δαπάνη ενέργειας που γίνεται από μία κατοικία για την θέρμανση, τον κλιματισμό κά. Κατόπιν συνδυάζοντας τα παραπάνω αποτελέσματα με τις κλιματολογικές συνθήκες της περιοχής, σας προτείνει τις αλλαγές που απαιτούνται ώστε να εξοικονομηθεί ενέργεια και κατ' επέκτασην χρήματα. Έτσι, θα έχετε εξοινομήσει χρήματα από τη θέρμανση, τον κλιματισμό αλλά και από το ζεστό νερό. Θα δείτε τα έξοδά σας να μειώνονται κατά 35 - 38%. 
Τελικό στάδιο
Αφού γίνουν όλα τα παραπάνω θα έρθουν στο σπίτι σας εξειδικευμένα συνεργεία όπου αντικαθιστούν τα παλιά σας κουφώματα, τοποθετούν νέο λέβητα - καυστήρα και ηλιακό θερμοσίφωνα σε ΜΟΝΟ(!) 48 ώρες και το κόστος των παραπάνω εργασιών και υλικών ξεκινά από 5000 ευρώ(υπάρχει διακύμανση κόστους ανάλογα με τον αριθμό των ανοιγμάτων, τα τετραγωνικά του και την παλαιότητα της κατοικίας). 


Με τη συμμετοχή εξοικονομούμε ενέργεια και χρήματα.

Για περαιτέρω ενημέρωση:
Ε. Γεωργιάδου
Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε.
email : georveta@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: